Stručna praksa za studente Ekonomskog fakulteta 2022-02-24T23:51:22+01:00

Stručna praksa

Kompanija TRI REST DOO raspisuje stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta, Finansijsko-Računovodstvenog usmerenja

Tri rest je skup mladih ljudi koji stalno uče i na tržišnim principima grade svoju konkurentsku poziciju. Atmosfera učenja i ličnog razvoja, dobrih međuljudskih odnosa, međusobne podrške i razumevanja predstavlja ključ našeg napretka.

Trudimo se da se razvijamo i konstatno usvajamo nove koncepte i najsavremenije načine rada.

U cilju daljeg razvoja funkcije finansijskog upravljanja tražimo studente zaintresovane za sticanje konkretnih praktičnih znanja.

Sa aspekta mogućnosti sticanja praktičnih znanja u oblasti računovodstva, finansija i upravljanja, nudimo više od ostalih.

A sve to uz dobru atmosferu, strpljenje i podršku zaposlenih u Tri Restu.

U skladu sa ovim vrednostima, tražimo osobe sa kojima je prijatno provesti radni dan, koje su voljne da uče i da se razvijaju, trude se da završe posao kako valja i do kraja – a koje vladaju osnovnim znanjima iz finansija i računovodstva.

Kroz radne zadatke, osoba koja dolazi na praksu biće u mogućnosti da savlada i usvoji znanja iz računovodstva, administracije, organizacije procesa rada u finansijama i računovodstvu, finansija, finansijskog planiranja i projektovanja, kao i finansijskog uspeha i položaja.

Unapred se radujemo budućoj saradnji.
Tri Rest tim

 Vidi sve oglase  >>