Stambeni kompleks Zvezdarski vidik 2021-09-02T22:19:39+02:00

ZVEZDARSKI VIDIK

VAŠA NOVA BEOGRADSKA PRIČA

Beograd je grad sa bezbroj priča, a mnoge od njih su vezane za njegovu žilu kucavicu – Bulevar Kralja Aleksandra. Ispričane, neispričane priče, urbane legende, filmovi… u mnogima od njih Bulevar je često jedan od glavnih likova. I sve što ima veze sa njim, što gravitira njemu nosi tu jedinstvenu auru.

Neka takva bude i vaša nova, lična priča.

ZVEZDARSKIVIDIK.RS

Novi stambeni kompleks Zvezdarski vidik, naslonjen na Bulevar Kralja Aleksandra, u neposrednoj blizini Cvetkove pijace i Doma zdravlja, u Ulici Živka Davidovića br.29.

Na lokaciji sa katastarskim brojem 10842/3, KO Zvezdara, u Beogradu, u Ul. Živka Davidovića 29, u okviru zone predviđene za višeporodično stanovanje na Zvezdari, zone stanovanja C4, u bloku D22C PDR-a predviđenog za višeporodično stanovanje, predviđena je izgradnja stambenog objekta Pr+6+PS.

Sama lokacija je izvanredno saobraćajno povezana sa svim delovima grada, odlikuje je i brz i lak pristup auto-putu, kao i blizina svih važnih javnih ustanova, škola, trgovačkih objekata ( AVIV park ), pijace…

U nekoliko reči: Sve vam je blizu i svima ste blizu.

Svrha: Stambena zgrada

Površina: 2.165 m2

Vrsta radova: Izrada kompletnih grubih radova od temelja do krova, malterisanje unutrašnih zidova, izrada termo i hidro izolacije podova sa izradom cementne košuljice. Izvodjenje instalacije vodovoda i kanalizacije, slabe i jake struje i grejanja i klimatizacije. Izvodjenje radova enterijera: g.k. radovi, podopolagački, keramičarski, molerski, stolarski i bravarski radovi. Izrada fasade i spoljnog uređenja objekta.

Ukupna vrednost radova: 1.000.000,00 €

VIŠE INFORMACIJA:
www.zvezdarskividik.rs