PREMIUM Multimedijalni komplet za učenje stranih jezika

SNIŽENJE: 1.999,oo 7.999,oo !*

SAMO TOKOM PROMO PERIODA dobijate komplet za učenje 27 jezika, plus POKLON POSLOVNI ENGLESKI I, II, III i  IV, TOEFL  i DVA REČNIKA

Kolekcija PREMIUM kurseva stranih jezika sada na jednom mestu po AKCIJSKOJ CENI. Ukoliko ste ljubitelj stranih jezika, znate nekoliko jezika ili biste voleli da ih naučite, mozete da zamislite situaciju u kojoj sledeći strani jezik koji biste želeli da naučite pronalazite za nekoliko sekundi u elektronskoj (multimedijalnoj) formi, ne trošeći dragoceno vreme na odlazak do škole stranih jezika koje su preskupe ili na kupovinu neproverenih multimedijalnih kurseva po mnogo većim cenama od ove naše koju mi trenutno nudimo (npr. cena „neproverenog’ multimedijalnog kursa za jedan jezik iznosi više od naše cene za kurs koji čak 27 jezika). Kursevi za sve jezike su obrađeni detaljno!

KOMPLET OBRAĐUJE  27 STRANIH JEZIKA!

Sledeći jezici su obuhvaćeni ovim programom: “English(UK), English (US), French, Greek, German, Spanish (Lat.Am.), Spanish (Spain), Italian, Japanese, Latin, Russian, Arabic, Chinese, Danish, Hebrew, Hindi, Indonesian, Korean, Polish, Portuquese, Swahili, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese, Welsh,  Dutch”.

Sadržaj kompleta

Sigurno jedan od najkvalitetnijih i najlakših programa za učenje stranih jezika na tržistu, veoma jednostavan za upotrebu, dovoljno je da dvd ubacite u računar i program ce automatski biti pokrenut (nije potrebna nikakva instalacija).
Najbolji i najnagradjivaniji multimedijalni program za učenje kako  engleskog tako i  ostalih stranih jezika. Ovaj kurs ce poboljšati vaše znanje iz nekog od mnogobrojnih obrađenih jezika  bez obzira na kom ste nivou, početnik ili želite da usavršite jezik. Program sadrži vise kurseva-nivoa za sve jezike: OSNOVNI, SREDNJI, NAPREDNI, POSLOVNI. Sa preko 1000 sati učenja ovaj program je trenutno najobimniji i najuspešniji na tžzištu. Program obuhvata čitanje, pisanje, slušanje, govor, rečnik, gramatiku i kulturu. Sam program pravi plan za Vas koliko da vežbate dnevno, proverava koliko ste prešli, nivo Vašeg znanja, uči Vas pravilnom izgovoru reči, gramatici, priprema Vas za prave, realne dijaloge, osmišljava diktate za Vas, ukrštenice. Ukoliko imate mikrofon proverava tačnost vašeg izgovora. Uvek ćete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vaše znanje, po tome koliko ste prešli i sa kojom tačnošću. Možete početi sa učenjem od osnovnog kursa ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskočite neki od kurseva i pređite na viši nivo a zatim se vratite i obnovite gradivo. Samo od Vas zavisi kako cete organizovati svoje vreme i kojom brzinom ćete napredovati.

Ovaj program koristi hiljade fotografija praćenih zvukom za objašnjenje i predstavljanje novih reči. Korišćenjem ovog programa možete na vrlo lak i jednostavan način naučiti jedan od mnogobrojnin jezika.

Komplet na dvd sadrži porgram za učenje 27 stranih jezika u multimedijalnoj formi po promo ceni od    1999,oo rsd (dinara).

Troškove slanja (brzom poštom) plaćamo mi! Plaćanje je po preuzimanju naručenog (pouzećem)!

Ukoliko poručite ovu neverovatnu ponudu besplatno ćete dobiti POSLOVNI ENGLESKI I, II, III i IV, Toefl program za proveru znanja jezika, kao i dva odvojena rečnika u elektronskom formatu. Dakle ukoliko poručite odmah dobićete najbolji kurs za učenje čak 27 stranih jezika  i još  POSLOVNI ENGLESKI I, II, III i IV, Toefl i dva rečnika  za iznos koji je gore naveden (1999,oo rsd). Ne propustite ovu priliku i poručite odmah!

Da biste poručili ovaj nesvakidašnji komplet po promo ceni potrebno je samo da nam dostavite Vaše ime i prezime, kontakt telefon i adresu (eventualno i vreme u toku dana koje Vam odgovara za dostavu)  na:

centarzastranejezike.promo@yahoo.com

Isporuka odmah!

* SNIŽENA  cena važi za ograničen broj kompleta zato požurite i naručite svoj primerak!

2018-10-15T17:46:03+02:00